Gjetberget

Gjetberget ligger ved inngangen til Gjevilvassdalen, på «solsiden» av dalen og med utsikt mot Storhornet, Munkvold, Dindalen og Hornlia.

Ta gjerne kontakt for en omvisning på ledige tomter i feltet.

Visning etter nærmere avtale med selger.

Med sin flotte og lune beliggenhet er dette ansett som et av Oppdals flotteste hyttefelt.

Gjetberget Hyttetun ligger ved inngangen til Gjevilvassdalen, på «solsiden» av dalen. Fra Festavollan har du et glimrende utgangspunkt for turer bl.a. inn i den vakre Gjevilvassdalen både sommer og vinter. Gjevilvatnet byr bl.a. på fjellcruise med båten Trollheim II som går på sin daglige fjellcruise inn i fjellmassivet Trollheimen – en eventyrlig opplevelse!

Ønsker du å ta med familien på stranden, er Rauøra ved Gjevilvasshytta et lite paradis på sommeren. Storhornet, på motsatt side av Festavollan, er et velkjent mål for de som liker å nå til topps. – Valget er ditt!

Lokal dagligvarebutikk, ligger bare 2 km unna Gjetberget. Festa Handel har godt utvalg og god service. Her kan du hente både post og aviser.

Tomtene selges uten byggeklausul for hytteleverandør, men vi anbefaler gjerne en hytte fra vår samarbeidspartner BoligPartner.

Veibeskrivelse

Følg riksveg 70 fra Oppdal sentrum mot vest i ca 12 km, og ta av ved innkjøring mot Gjevilvatnet. Kjør gjennom bommen. Festavollan og Gjetberget Hyttetun ligger på høyre side av veien ca 1 km etter bommen. Se etter skiltet.

Infrastruktur

Grunnarbeidet er nå ferdig, og området er opparbeidet med vei, vann, avløp, strøm og bredbånd til tomtegrensen. Alle tomtene har innregulert parkeringsplass på egen tomt. Felles parkeringsplass/gjesteparkeringsplass (P1) er felles for samtlige hytter i planområdet.

Aktiviteter

Er du glad i aktiviteter og spennende opplevelser i naturen er du på rett plass. Oppdal er for mange mest kjent som vintersportsted, men bygda har kanskje enda mer å by på om sommeren: Golf, rafting og annen elvesport, luftsport, fot- og sykkelturer (downhilløypa i Oppdal regnes som den tøffeste i landet) i vakker natur. Bygda har også blitt en av de største innen vintersporten curling. Oppdal er et yndet utgangspunkt for fjellturer til Trollheimen – til Snøhetta, Hornet, Blåhø, Blåøret og Orkelhøa. Blant de fantastiske turmulighetene er «trekanten» – turen Gjevilvasshytta – Jøldalshytta – Trollheimshytta.

Er du glad i fjellturer, finner du utallige og varierte muligheter. En padletur på Gjevilvatnet er en fantastisk måte å oppleve Trollheimen på. I seterdalene er det fortsatt mulig å oppleve tradisjonell seterdrift. Gondolen til toppen av Skørstadhovden gir en fantastisk utsikt over Oppdal og fjellområdene omkring.

Finere badestrand enn Rauøra ved Gjevilvatnet skal du lete lenge etter.

Moskussafari på Dovrefjell er en svært populær aktivitet. En organisert tur med guide er en trygg måte å oppleve disse fantastiske dyrene på.

Området

Midt i smørøyet

Gjevilvatnet ligger på 660 meter og er omkranset av høye fjell, et fantastisk flott område.

Området er barnevennlig, men byr også på utfordringer med toppene Okla, Blåhø og Hornet som spennende turmål. Ikke langt fra hytteområdet ligger Raudøra, eller «Oppdals riviera», som er en fin sandstrand med gode bademuligheter på varme sommerdager. Vinterstid kan du la tankene fly under isfiske på Gjevilvatnet. Gjevilvassdalen er et naturlig startsted for flotte turer i dette vakre fjellområdet både sommer og vinter.

Tomteområdet ligger i en vestvendt hellning. Alle hyttetomtene har utsikt over dalen og har svært gode solforhold. Både turer til Gjevilvasshytta, Jøldalshytta og Trollheimshytta bør oppleves. Storlidalen, Dindalen og Skarvatnet er andre områder som absolutt bør besøkes. For ikke å snakke om de flotte fjellpartiene i Trollheimen.

Oppdal er kåret til en av Norges mest attraktive ski-destinasjoner, og kjent for sine alpinanlegg og flotte natur. Også skibakkene, og shopping, kultur og restauranter i Oppdal sentrum er lett tilgjengelige fra Gjetberget Hyttegrend.

Oppdal er fylkets største kommune i utstrekning og et lett tilgjengelig knutepunkt enten du kommer sør- eller nordfra langs E6, eller vestfra langs Rv 70 fra Molde og Kristiansund. Eller Dovrebanen med tog.

Hyttetomter og prisliste

Prisliste

Tomt Tomtestørrelse Hyttetype Pris tomt
21197,4 kvmValgfri hytteSOLGT
4 1035,4 kvm Valgfri hytte     SOLGT
7 1022,5 kvm Valgfri hytte   950.000
11 1013,5 kvm Valgfri hytte      SOLGT
56888,3 kvmValgfri hytte       850.000
Tomtene selges uten byggeklausul for hytteleverandør, men vi anbefaler gjerne hytter fra vår samarbeidspartner BoligPartner som gjerne gir deg et godt tilbud.

Interessert i hytte i Gjetberget?  

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende gjennomgang.

Ring oss, eller fyll ut vedlagte skjema så tar vi kontakt med oss for nærmere informasjon.

Kontaktinfo:

Ovar Ottesen
Eiendomsutvikler
Mobil: 934 10 522
Mail: ovar.ottesen@quartett.no

Eva Ekrem
Eiendomsutvikler / Jurist
Mobil: 916 61 506
Mail: eva.ekrem@quartett.no