Området

Midt i smørøyet

Gjevilvatnet ligger på 660 meter og er omkranset av høye fjell, et fantastisk flott område.

Området er barnevennlig, men byr også på utfordringer med toppene Okla, Blåhø og Hornet som spennende turmål. Ikke langt fra hytteområdet ligger Raudøra, eller «Oppdals riviera», som er en fin sandstrand med gode bademuligheter på varme sommerdager. Vinterstid kan du la tankene fly under isfiske på Gjevilvatnet. Gjevilvassdalen er et naturlig startsted for flotte turer i dette vakre fjellområdet både sommer og vinter.

Tomteområdet ligger i en vestvendt hellning. Alle hyttetomtene har utsikt over dalen og har svært gode solforhold. Både turer til Gjevilvasshytta, Jøldalshytta og Trollheimshytta bør oppleves. Storlidalen, Dindalen og Skarvatnet er andre områder som absolutt bør besøkes. For ikke å snakke om de flotte fjellpartiene i Trollheimen.

Oppdal er kåret til en av Norges mest attraktive ski-destinasjoner, og kjent for sine alpinanlegg og flotte natur. Også skibakkene, og shopping, kultur og restauranter i Oppdal sentrum er lett tilgjengelige fra Gjetberget Hyttegrend.

Oppdal er fylkets største kommune i utstrekning og et lett tilgjengelig knutepunkt enten du kommer sør- eller nordfra langs E6, eller vestfra langs Rv 70 fra Molde og Kristiansund. Eller Dovrebanen med tog.

bilded